Over ons

Over ons 
Westerdijk. 4 jaar geleden begonnen met het wassen van ramen bij vrienden en familie. Nu 4 jaar later een bedrijf gericht op specialistische reiniging met meer dan 300 tevreden klanten. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we maar één doel: jou blij maken. Simpelweg zorgen dat mensen ontzorgd worden, maar dan op een unieke manier. Onze ambitie? De schoonmaakbranche radicaal verbeteren. 

We voeren onze diensten uit met verstand van zaken en we hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. We werken keihard om onze klanten te verwonderen. 
Elk jaar verwelkomen we nieuwe klanten. En dan wordt één ding heel duidelijk; dat iedereen onze ambitie omarmt en ons concept van kwaliteit begrijpt. 

GEWOON, DOEN
Je kunt het zelfs vatten in een plaatje: het merkvizier. Daarin staan 3 waarden en dat wat ze met elkaar vormen: de merkessentie.
Het beschrijft wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter. Ook dankzij jou. Want jij kan elke dag ons adviseren, waardoor Westerdijk reiniging er meer aan voldoet. Dat kan met iets groots, dat kan met iets kleins; bijvoorbeeld een review op onze website voor nieuwe klanten.

Share by: