Over ons

Over ons 
WGB. 3 jaar geleden begonnen met het wassen van ramen bij vrienden en familie. Nu 3 jaar later een bedrijf met meer dan 300 tevreden klanten. Sinds onze oprichting in 2014 hebben we maar één doel: jou blij maken. Simpelweg zorgen dat mensen ontzorgd worden, maar dan op een unieke manier. Onze ambitie? De schoonmaakbranche radicaal verbeteren. 

We voeren onze diensten uit met verstand van zaken en we hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. We werken keihard om onze klanten te verwonderen. 
Elk jaar verwelkomen we nieuwe klanten. En dan wordt één ding heel duidelijk; dat iedereen onze ambitie omarmt en ons concept van kwaliteit begrijpt. 

GEWOON, DOEN
Je kunt het zelfs vatten in een plaatje: het merkvizier. Daarin staan 3 waarden en dat wat ze met elkaar vormen: de merkessentie.
Het beschrijft wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter. Ook dankzij jou. Want jij kan elke dag iets verzinnen en ons adviseren waardoor WGB er meer aan voldoet. Dat kan met iets groots, dat kan met iets kleins; bijvoorbeeld een review op onze website voor nieuwe klanten.

Een klant niet zomaar blij maken, maar heel erg blij maken. Bij elkaar opgeteld vormt dit een stortvloed aan verandering en verbetering. Maar terwijl alles verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde; persoonlijk, ondersteunend en kwaliteit.

Share by: