Diensten

Onze diensten

Westerdijk specialistische reiniging richt zich primair op onderstaande diensten. 
En is gespecialiseerd in het onderhouden van luxewoningen, winkels en bedrijfspanden.

Ziet u hieronder een dienst die u graag door ons wilt laten uitvoeren? 
Klik op de blauwe knop hier links onder, vervolgens vult u het contactformulier in en
bij "vraag/omschrijving" geeft u aan om welke werkzaamheden het gaat.
Vervolgens nemen wij contact met u op.
Glasbewassing particulier


U bent op zoek naar een betrouwbare glazenwasser voor het onderhoud aan uw woning. Die niet alleen de ramen wast maar ook de kozijnen onder handen neemt. Waar u achteraf per bank kunt betalen en die u per e-mail op de hoogte stelt voordat ze komen, en als ze geweest zijn. Nou die heeft u nu gevonden!

Wij staan bekend om onze kwaliteit en service, klanten weten waarom ze wel en ook waarom ze niet bij ons moeten zijn. Tegenwoordig is het aanbod van glazenwassers bedrijfjes enorm. Maar hoe weet u nou wie goed is en wie niet?  
Bekijk onze pagina "tevreden klanten" met reviews van onze vaste klanten.
Of nog beter; probeer het gewoon en ervaar het zelf! 

Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Glasbewassing zakelijk


Westerdijk onderhoud alle soorten van winkelpanden, scholen, commerciële hoogbouw en kantoorgebouwen.

Wij stemmen onze dienstverlening af per klant om aan de behoeften van individuele klanten te kunnen voldoen.
Dit met behulp van een reeks van diverse glazenwas methoden om op locatie een onopvallende en efficiënte werking te garanderen.

Gevelreiniging zakelijk & Particulier


Waarom reinigen?
Buitengevels staan voornamelijk bloot aan het weer wat kan leiden tot chemische -en biologische- aantasting aan uw gevel, maar ook de graffiti is een veel voorkomende vervuiling.

Westerdijk specialistische reiniging maakt onderscheid tussen de vervuiling en past hierop zijn reinigingstechniek op aan. De redenen voor gevelreiniging kunnen zijn, het beperken van schade en het verbeteren van de esthetische waarde van een gebouw waardoor ook de economische waarde van het gebouw kan stijgen of ‘het herontdekken van wat verborgen is’ bij historische gebouwen.

Gevelreiniging is een vak.
Het staat voor Westerdijk specialistische reiniging als een paal boven water dat gevelreiniging een vak is en moet worden uitgevoerd door personen met verstand van zaken en met gebruik van de juiste apparatuur.

Ons advies is: ‘Reinig uw gevel alleen als het echt nodig is en laat het uitvoeren door een bedrijf met kennis van zaken! Voorafgaande aan de uitvoering moet altijd onderzoek worden uitgevoerd naar de juiste reinigingsmethode. Aspecten die daarbij een rol spelen zijn de aard van de vervuiling en de eigenschappen en kwaliteit van de ondergrond.

U kunt op onze website de reinigingstechnieken vinden, welke Westerdijk specialistische reiniging, naast de standaard hogedruk reiniger tot zijn beschikking heeft (350 bar - 30 tot 100 graden). 

Bedrijventerrein / Parkeerplaats reiniging


Frisse uitstraling en hogere omzetten!
Een goed bedrijventerrein vaart wel bij gedegen beheer en onderhoud van de buitenruimte. Door onderhoud kunnen deze zaken gemakkelijker worden opgepakt en bijgehouden. Voor het onderhoud van uw bedrijfsterreinen en parkeergelegenheid maken wij gebruik van een speciale reiniging machine.

Horeca-ondernemers en winkeliers weten ons te vinden wanneer het om grondig schoonmaakwerk gaat, terrassen en pleinen voor hun zaak dragen door een frisse uitstraling bij aan hogere omzetten

Dak reiniging


Waarom uw dak reinigen?
Het reinigen van uw dak heeft meerdere functies. Naast dat het dak vrij wordt gemaakt van vuil en aanslag, voorkomt het ook schade in de toekomst. Dakpannen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar mee en ze dienen van tijd tot tijd gereinigd te worden. Het reinigen is een stuk voordeliger dan vervangen, het is dus verstandig om dit goed bij te houden.

Dak reinigen proces
Het reinigen van uw dak doen we door middel van reiniging onder hoge druk. Het water wordt verwarmd tot boven de 100 graden celsius en wordt vervolgens met hoge druk schoon gespoten. Het warme water zorgt ervoor dat het vuil oplost en vervolgens wordt weggespoeld. Het reinigen van uw dak is een milieuvriendelijk proces. Het warme water bevat geen schadelijke chemische middelen en kan gewoon weg worden gespoeld.

Verschillende soorten daken
Als u uw dak laat reinigen is het verstandig om te weten wat voor soort dak u heeft. Er zijn namelijk verschillende soorten daken.

• Dakpannen
• Leipannen
• Shingles
• Golfplaten

De meest voorkomende daksoort is een dakpannen dak. Elk type dak vereist een andere werkwijze voor reiniging. Leien en shingles zijn vaak kwetsbaarder dan pannen en daarom wordt er met een lagere druk gereinigd. Golfplaten daarentegen zijn wel weer goed te reinigen onder hogere druk vanwege hun sterkte en stabiliteit.

Terras reiniging particulier


Een terras is bij uitstek geschikt om tot rust te komen en te genieten. Een schoon terras geeft hiervoor de ruimte. Bovendien draagt het bij aan de uitstraling van uw huis, net als de oprit. Met onze speciale terras- en opritreiniger op hoge druk is uw terras of oprit in korte tijd weer helemaal schoon zonder opspatten.

Na de reiniging kunt u er voor kiezen de bestrating opnieuw in te laten vegen met speciaal stratenmakers zand! Of het behandelde oppervlak behandelen met een algen en mosdoder.

Compleet terras behandeling bestaat uit:
– Reiniging
– Alg en mosdoder
– Aanvullen met stratenmakers zand.Zonnepanelen reinigen


Voor de reiniging van de zonnepanelen werken we met telescopische stelen met speciale zachte borstels.
De telescoop stelen maken het mogelijk om veilig vanaf de grond uw panelen te reinigen. Het reinigen van de panelen draagt bij aan een optimaal rendement voor uw panelen  en maximale opbrengst van uw installatie.

Vraag naar de mogelijkheden voor het laten reinigen en/of het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw zonnepanelen.

Houtwerk reinigen


Het houtwerk van uw woning of bedrijfspand heeft heel wat te lijden onder het Nederlandse klimaat. Weersinvloeden, zoals sneeuw, wind en regen tasten het hout en de verf aan. Dit geeft al snel een onverzorgde uitstraling. Des te belangrijker dus dat je jaarlijks het houtwerk van je woning of bedrijfspand schoonmaakt. Bij WGB nemen we de houtwerk reiniging graag voor je uit handen zodat de gevelelementen er weer als nieuw uit zien. 

Vraag naar de mogelijkheden voor het laten reinigen en/of het afsluiten van een onderhoudscontract.

* Vermeld duidelijk dat u een afspraak wilt maken om uw woning te bezichtigen m.b.t de dienst houtwerk reiniging.

Kunststof reinigen - waxen


Vraag naar de mogelijkheden voor het laten reinigen en/of het afsluiten van een onderhoudscontract.


* Vermeld duidelijk dat u een afspraak wilt maken om uw woning te bezichtigen m.b.t de dienst kunststof reiniging.
Share by: